WANDSWORTH, LONDON, LOFT CONVERSION AND INTERIOR REFURBISHMENT

This project in Wandsworth saw EFDW extend and remodel an existing large semi-detached house.


The existing layout was failing to meet the requirements of the growing family of the current owner so EFDW reorganised the interior spaces to suit the demands of contemporary living, transforming the internal living spaces with a new open plan kitchen / dining / family room.


The loft floor feature a desirable master bedroom with en-suite and dressing room was also created through the construction of a new roof extension.


To complement this floor EFDW has added a generous balcony area, designed in such way that a facinating view was combined with an effective privacy protection, both for the Client and for the neighbouring properties.